Βασικές Επιλογές
  facebook connect

  fblogo1

  logo_2

  logosmall

  Paideias
  digital school1

  Το Σάββατο 17/9/11 το φροντιστήριο Πρότυπη Παιδεία πραγματοποίησε στο επιμελητήριο Κορινθίας εκδήλωση με θέμα «Νέο Λύκειο, σπουδές και επαγγέλματα». Στην εκδήλωση εισηγητής ήταν ο κύριος Κουτρουμπέλης Αποστόλης υπεύθυνος προγραμμάτων συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού.


  photostory_17-09-11-001

  Στο πανελ της ημερίδας ο κ.Αντώνης Κουτρουμπέλης και οι Θοδωρής Βασιλακόπουλος και Τάκης Λουζιώτης

   

  Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης ο κύριος Κουτρουμπέλης αναφέρθηκε στα νέα αναλυτικά προγράμματα του νέου Λυκείου και τις ερευνητικές εργασίες (PROJECTS). Στο δεύτερο παρουσίασε τις σχολές ανα επιστημονικό πεδίο και τις προοπτικές των επαγγελμάτων στην Ελληνική αγορά εργασίας υπό την παρούσα οικονομική συγκυρία. Μετά την παρουσίαση δέχτηκε ερωτήσεις από το κοινό.

  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πάρα πολλοί μαθητές αλλά και γονείς που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ημερίδα και συμμετείχαν ουσιαστικά με τις ερωτήσεις τους στο τέλος της εκδήλωσης.

  Η εκδήλωση, όπως υποστήριξαν όλοι οι παρεβρισκόμενοι, ήταν επιτυχημένη καθώς τους έλυσε πολλές απορίες και τους βοήθησε να κατανοήσουν το νέο σύστημα στο Λύκειο, αλλά και τα επαγγέλματα του μέλλοντος.

  Το φροντιστήριο Πρότυπη Παιδεία είναι στη διάθεση των μαθητών και των γονιών τους για επιπλέον διευκρινίσεις και δεσμεύεται ότι στο μέλλον θ’ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις με παρόμοιο περιεχόμενο.

  photostory_17-09-11-002

  Μεγάλη η συμμετοχή από μαθητές και γονείς που ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις στο χώρο της Παιδείας

   

   

  photostory_17-09-11-003


  Ευχάριστη η παρουσία καθηγητών και διευθυντών των σχολείων της πόλης μας