Βασικές Επιλογές
  facebook connect

  fblogo1

  logo_2

  logosmall

  Paideias
  digital school1

  ΑΦΙΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

  Το Σάββατο 29 Μάιου στις 6.00΄ το απόγευμα!

  Μια ξεχωριστή εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού και ψυχολογικής προετοιμασίας για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου –και όχι μόνο-! Συζητάμε με τον Πάνο Σταυρόπουλο, σύμβουλο σταδιοδρομίας, και την Αγγελική Ζαχαριά, σύμβουλο ψυχοθεραπεύτρια, για το Λύκειο, τις προοπτικές, την καραντίνα, τις αντοχές όλων μας! Οι εισηγητές μας είναι σπουδαίοι, η ανάγκη να μιλήσουμε μεταξύ μας όλοι και όλες (μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί) είναι δεδομένη και η ποιοτική και έγκυρη πληροφόρηση είναι εξασφαλισμένη! Συν τοις άλλοις οι αλλαγές στο λύκειο είναι σημαντικές και όχι μόνο γιατί αλλάζει το σχολείο (από Γυμνάσιο σε Λύκειο), αλλά και γιατί η Τράπεζα Θεμάτων δημιουργεί νέα δεδομένα. Και ένας άλλος λόγος για τον οποίο είμαστε όλοι και όλες χαρούμενοι - και γιατί όχι- περήφανοι: 20 φροντιστήρια μαζί, από όλη την Ελλάδα, φίλοι και με τις ίδιες αγωνίες κάνουμε πάλι μαζί αυτήν την ξεχωριστή εκδήλωση και θα συνεχίσουμε!

  Εισηγήσεις:

  ü  Πάνος Σταυρόπουλος, Από το Γυμνάσιο στο Λύκειο, η δομή του Λυκείου, τα μαθήματα, οι Ομάδες Προσανατολισμού, τα εφόδια, οι δυσκολίες.

  ü  Αγγελική Ζαχαριά, Η εφηβεία ως μεταμόρφωση, οι συνέπειες του εγκλεισμού και πως ως γονείς να στηρίξουμε τους εφήβους μας που μεγαλώνουν.

  Σας περιμένουμε όλους! Φυσικά διαδικτυακά στην πλατφόρμα zoom!

  Meeting ID: 853 1267 4206

  Passcode: 533987

  https://us02web.zoom.us/j/85312674206